dissabte, 11 de febrer del 2012

Nota informativa dels Consells Escolars d'Almassora que mai no publicaran els MCL


En Almassora el col·lectiu de professors de l’Escola Infantil, dels 6 col·legis d’Infantil i Primària i de l’IES hem pres les mesures temporals i extraordinàries següents amb el vistiplau dels seus Consells Escolars:



1.- Com que la Conselleria no ens ha transferit els diners que ens corresponen per a despeses de funcionament del centre ni de menjador escolar, ens veiem en la necessitat de deixar de repartir més circulars del centre i també individuals (cal estalviar). Des d’aquest moment, les notificacions del centre seran penjades als tauleres d’anuncis dels centres educatius i en les seues pàgines web.
2.- El Consell Escolar del centre ha aprovat la suspensió temporal i extraordinaria de totes les activitats extraescolars i complementàries del centre que suposen un augment del numero d’hores lectives del professorat, tinguen una despesa econòmica per al centre o l’alumnat i/o aquelles que es realitzen fora del recinte escolar.
3.- Així mateix, informem que els Consells Escolars de l’Escola infantil, dels 6 centres d’Infantil i Primària i de L’IES Alvaro Falomirhan rebutjat els pressupostos presentats pels centres per al 2012 ja que no se’ns ha informat dels diners que anem a rebre ni quan rebren els que ens deuen.
4.- Com ja saben, hi ha un horari establert per atenció de pares, tant per part del professorat (dimecres de 12 a 13 h) com per part dels equips directius i encarregats de menjador (estan exposats als taulers de suro). Per tant, l’atenció als pares fora d’aquest horari no serà possible.
5.- Convidem als pares i mares a les concentracions (dijous de 12 a 13 h) que es realitzen per defensar un ensenyament públic digne i de qualitat.

EI SANT JOSEP

CEIP AMBAIXADOR BELTRAN

CEIP GERMANS OCHANDO

CEIP CARDENAL CISNEROS

CEIP REGINA VIOLANT

CEIP ERRANDO VILAR

CEIP Nº 6

IES ALVARO FALOMIR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada