diumenge, 30 d’agost del 2009

Festes Alternatives de Borriana, del 4 al 12 de setembre!



ESCLETXA PRESENTA LES FESTES AUTOORGANITZADES I TROPICALS A BORRIANA

divendres 4
22:00 Xupinasso
21:00 Pa i portaa
22:30 EtnoDisco
Impala Dj Borriana /Morella
Des d’Asia a Africa creuant els Balcans i Els Ports. Música del Món per a tot el Món.
------------------

dissabte 5
19:00 Concerts / 21:00 Pa i porta

BREAKING FUTURE Vila-real / Borriana --- Pop Punk / Rock / Punk
http://www.myspace.com/breakingfuture

CARAVAN Borriana --- Pop Punk / Rock / Punk

ROMPE LA APATIA Castelló / Almassora --- Hardcore / Punk
http://www.myspace.com/rompelaapatia

MKS Vall d'Uxó --- Hip Hop
http://www.myspace.com/sinicmksadn

TU PUTA MADRE EN ALMIBAR Castelló --- Punk / Ska
http://www.myspace.com/tuputamadreenalmibar

EL CHAMUYO Almassora / La Terra --- Rock / Ritmos africanos / Pop
http://www.myspace.com/elchamuyo

------------------

dilluns 7
19 :00 Ruta dels Bars 15€ Inscripció en barra divendres i dissabte

Tesón>La Estrella>Parris>El Pla>Les Torres

------------------

dissabte 12
19:00 Concerts / 21:00 Pa i porta
COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS BORRIANA

BOCADILLO DE SAL, OLI i PEBRE ROIG Betxí

BATUKADA ESCLETXA Borriana --- Samba/ Olodum
http://www.myspace.com/batukadaescletxa

RUMBOLOGIA Borriana --- Rumba / Flamenc
http://www.myspace.com/rumbologia

EL MALVADO MONO Les Alqueries / Borriana --- Rock / Punk / Ska
http://www.myspace.com/elmalvadomono

BANDITS Castelló --- Ska / Reggae / Soul
http://www.myspace.com/banditsskaband

CONTRATEMPO Castelló --- Reggae / Ska
http://www.myspace.com/contratemposka

JAMAICAN MEMORIES Castelló --- Reggae / Ska
http://www.myspace.com/jamaicanmemories


Totes les activitats i concerts són gratuïts. Gràcies als grups, col.lectius i persones que han col.laborat.
Escletxa es reserva el dret de modificar la programació. Les activitats seran al Pavelló de la Música del Camí d’Onda

dijous, 27 d’agost del 2009

PER FER-SE SOCI

Si esteu interessats o interessades en fer-vos socis d'AJA i col·laborar amb nosaltres, escriu-nos un mail i et farem arribar més informació!! Una abraçada, salut!

ESTO ES AJA! PARTICIPA CON NOSOTROS!

Almassora Jove Alternativa se crea en abril de 2009 como asociación sin ánimo lucrativo, formada por gente muy diversa con ganas de contribuir a la actividad cultural del pueblo.
Nace con la voluntad de aportar una alternativa a la fiesta taurina, ya que creemos que es positivo para la cultura popular que haya otras formas de disfrutar las fiestas.
Nuestra asociación está abierta a todo el mundo que quiera participar, es asamblearia y horizontal, no hay cargos y todas las opiniones cuentan por igual. Se basa en el trabajo colectivo y altruista de cada uno de nosotros.
Está dirigida a todos los sectores de la sociedad, a todas las edades, pero especialmente a los niños, niñas y jóvenes, que son nuestro futuro más cercano.
Pensamos que la vida es un aprendizaje constante, que es responsabilidad de todos y todas que la sociedad pueda crecer y evolucionar de forma libre, que se valore y potencie la creatividad e iniciativa personales, y la movilización popular. Pero sobretodo, creemos que es necesario construir un mundo mejor, solidario, pacífico, involucrado y consciente, un mundo libre y digno para todos y todas.
Por este motivo, siempre tratamos de hacer actividades gratuitas, educativas y orientadas a mejorar nuestro entorno: talleres, charlas, exposiciones, actividades infantiles, conciertos, salidas, jornadas gastronómicas, proyecciones, mercados, ferias...
En una sociedad que tiende a individualizar y separar a las personas, consideramos indispensable hacer el camino juntos, trabajando conjuntamente para conseguir unos mismos objetivos, respetándonos los unos a los otros, y siendo tolerantes con las particulares formas de ver y vivir la vida.
Por eso queremos invitarte a que te hagas socio de AJA, que nos aportes tu punto de vista y tus inquietudes, que nos hagas saber tus propuestas, que participes en las reuniones, o disfrutes de nuestras actividades; puedes formar parte de muchas formas!

¡Ven y participa! ¡Te esperamos!

NOTA: La cuota de socio es de 10 € semestrales, destinados a apoyar y mejorar las actividades que la asociación realizará durante todo el año.

¡Gracias a todos y todas por vuestro apoyo!

Almassora Jove Alternativa

AIXÒ ÉS AJA! PARTICIPA AMB NOSALTRES!

Almassora Jove Alternativa es crea en abril de 2009 com a associació sense ànim lucratiu, formada per gent molt diversa amb ganes de contribuir a l’activitat cultural del poble.
Naix amb la voluntat d’aportar una alternativa a la festa taurina, ja que creem que és positiu per a la cultura popular que hi haja altres formes de disfrutar les festes.
La nostra associació és oberta a tot el món que hi vulga participar, és assembleària i horitzontal, no hi ha càrrecs i totes les opinions compten per igual. Es basa en el treball col•lectiu i altruista de cadascú de nosaltres.

Està dirigida a tots els sectors de la societat, a totes les edats, però especialment a les xiquetes i xiquets i als joves, que són el nostre futur més proper.

Pensem que la vida és un aprenentatge constant, que és responsabilitat de tots i totes que la societat puga créixer i evolucionar de forma lliure, que es valore i potencie la creativitat, la iniciativa i la mobilització popular. Però sobretot, creem que és necessari construir un món millor, solidari, pacífic, involucrat i conscient, un món lliure i digne per a totes i tots.

Per aquest motiu, sempre tractem de fer activitats gratuïtes, educatives i orientades a millorar el nostre entorn: tallers, xerrades, exposicions, activitats infantils, concerts, eixides, jornades gastronòmiques, projeccions, mercats, fires...

En una societat que tendeix a individualitzar i separar les persones, considerem indispensable fer el camí junts, treballant conjuntament per aconseguir uns mateixos objectius, respectant-nos els uns als altres, i sent tolerants amb les particulars formes de veure i viure la vida.

Per això volem convidar-te a que et faces soci d’AJA, que ens aportes el teu punt de vista i les teues inquietuds, que ens dones a saber les teues propostes, que participes en les reunions, o disfrutes de les nostres activitats; pots formar part de moltes formes!

Vine i participa! T’esperem!

NOTA: La quota de soci és de 10 € semestrals, destinats a recolzar i millorar les activitats que l’associació realitzarà durant tot l'any.

Gràcies a tots i totes pel vostre suport!!

Almassora Jove Alternativa

dimecres, 26 d’agost del 2009

Jornada Saharaui, publicada a Redmediterraneo

SOLIDARIDAD

AJA organiza una tarde de juegos para los niños saharauis y almassorins

Los más pequeños fueron los auténticos protagonistas de la jornada lúdica

No faltó una buena merienda para recargar las pilas.

La Associació Cultural Almassora Jove Alternativa, (AJA) celebró una jornada por el pueblo saharaui, el pasado 25 de julio, en la biblioteca de la playa de Almassora, a la que asistieron los niños saharauis que pasarán el verano con familias de acogida en la localidad.

Fuentes de la entidad explicaron que el objetivo era desarrollar un evento que propiciara el hermanamiento entre las culturas del pueblo saharaui y las comarcas de Castellón. Por ello, el programa incluyó una charla sobre la situación actual del Sahara, la visualización de dos cortometrajes documentales, una merienda popular y juegos para los niños.

Con todo, los pequeños saharauis y almassorins se convirtieron en los auténticos protagonistas de la jornada, ya que disfrutaron de lo lindo de los juegos y actividades conducidos por los integrantes de Almassora Jove Alternativa y agradecieron la rica merienda que les preparó la entidad.

Los vecinos que participaron en el evento agradecieron a AJA el esfuerzo en la organización del acto y la grata bienvenida a los niños saharauis que hicieron sus primero amigos en esa tarde de juegos.

http://www.redmediterraneo.com/almassora/noticias/noticia.asp?pkid=1787

Ver fotos:

http://www.redmediterraneo.com/almassora/galerias/galeria.asp?pkid=435