dijous, 27 d’agost del 2009

AIXÒ ÉS AJA! PARTICIPA AMB NOSALTRES!

Almassora Jove Alternativa es crea en abril de 2009 com a associació sense ànim lucratiu, formada per gent molt diversa amb ganes de contribuir a l’activitat cultural del poble.
Naix amb la voluntat d’aportar una alternativa a la festa taurina, ja que creem que és positiu per a la cultura popular que hi haja altres formes de disfrutar les festes.
La nostra associació és oberta a tot el món que hi vulga participar, és assembleària i horitzontal, no hi ha càrrecs i totes les opinions compten per igual. Es basa en el treball col•lectiu i altruista de cadascú de nosaltres.

Està dirigida a tots els sectors de la societat, a totes les edats, però especialment a les xiquetes i xiquets i als joves, que són el nostre futur més proper.

Pensem que la vida és un aprenentatge constant, que és responsabilitat de tots i totes que la societat puga créixer i evolucionar de forma lliure, que es valore i potencie la creativitat, la iniciativa i la mobilització popular. Però sobretot, creem que és necessari construir un món millor, solidari, pacífic, involucrat i conscient, un món lliure i digne per a totes i tots.

Per aquest motiu, sempre tractem de fer activitats gratuïtes, educatives i orientades a millorar el nostre entorn: tallers, xerrades, exposicions, activitats infantils, concerts, eixides, jornades gastronòmiques, projeccions, mercats, fires...

En una societat que tendeix a individualitzar i separar les persones, considerem indispensable fer el camí junts, treballant conjuntament per aconseguir uns mateixos objectius, respectant-nos els uns als altres, i sent tolerants amb les particulars formes de veure i viure la vida.

Per això volem convidar-te a que et faces soci d’AJA, que ens aportes el teu punt de vista i les teues inquietuds, que ens dones a saber les teues propostes, que participes en les reunions, o disfrutes de les nostres activitats; pots formar part de moltes formes!

Vine i participa! T’esperem!

NOTA: La quota de soci és de 10 € semestrals, destinats a recolzar i millorar les activitats que l’associació realitzarà durant tot l'any.

Gràcies a tots i totes pel vostre suport!!

Almassora Jove Alternativa

1 comentari:

  1. hola,

    som l'esplai cataflai de Benicàssim i volem saludar-vos, donar-vos ànims a fer el que feu, i oferir-vos col·laboracio en alló que considereu!

    salut i pau des de Benicàssim!

    www.esplaicataflai.org

    ResponElimina