dilluns, 31 d’octubre del 2011

Casal Jove sense Joves!!!???




Ja ens ha arribat l'escrit per a tirar-nos del local, un local on vam nàixer, un local que ens hem estima’t i hem omplert de 
vida. Ara hem de marxar, sense més raó que un altre atac desmesurat als moviments  juvenils, a les consciències critiques, un altre atac fruit de la seua ràbia front a la nostra creixent il·lusió, un altre cop sobre la taula, per si algú dubta del seu poder. 

Una setmana és el nostre termini per a abandona part de les nostres vides, part del nostre creixement i aprenentatge, els nostres records , la nostra vida des de fa més de cinc anys. Ataquen a la nostra dignitat sense miraments, a tots i cada u de nosaltres, 
ataquen directament a la nostra sensibilitat, a la nostra capacitat de creació. Volen esborrar-nos, suprimir la nostra història, part de la nostra vida, fer-nos invisibles.
Així que ens expulsen, sense miraments, del lloc públic que ens pertany a tots, que ens  ha convertit en allò que som. 

Tot i així continuarem endavant com sempre hem fet, defensant allò que és just, creant i educant, amb un somriure..., com els companys que som. No podran arrencar la il·lusió, no ho permetre’m.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada