dijous, 28 de juliol del 2011

Concentració en contra de la Incineració de tòxics a l'Alcora. Divendres 29-07-11

Benvolgudes i benvolguts companyes i companys;

Reyval Ambiental, una empresa ubicada a Alcora, se li ha atorgat AAI (Actuació Ambiental Integrada) per a la incineració de residus perillosos i no perillosos aplegant a un volum de 135000 tones a l'any.

Això no cal dir que és una barbaritat en tota regla a més d'una porta oberta a moltes altres incineradores de tot tipus. Ve a ser el “pistoletazo de salida a la incineració”, i damunt amb residus tòxics.

Demà divendres 29 de juliol, a les 19:30 hores, a la plaça de l'Ajuntament d'Alcora, hi ha convocada una concentració-manifestació en contra d'aquesta autorització a la incineradora de tòxics. Està convocada pel govern municipal (tots els partits de l'ajuntament) a més de la Plataforma Ciutadana No a la Contaminació i l'Associació de Veïns més propera a la ubicació de la instaŀlació.

Esperem comptar amb la teva presència així com que li dones la màxima publicitat a aquest correu entre els teus contactes.

Per als que no conegueu a aquesta empresa i la seva forma de treballar, adjuntem comunicat de premsa del dimecres 20-07-11

Rep una molt cordial salutació

Plataforma Ciutadana No a la Contaminació Comarques de Castelló 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada