divendres, 1 de juliol del 2011

CGT es solidaritza amb Ca Revolta

CGT es solidaritza amb Ca Revolta

i condemna l’actitud repressiva de l’Ajuntament de València

L’ordre de tancament del centre sociocultural Ca Revolta és una mostra més de la intolerància, falta de democràcia i menyspreu del consistori valencià, encapçalat per Rita Barberá, davant tota manifestació de pensament crític i lliure
L’Associació Ca Revolta pateix el segon intent de tancament de la seua seu. En l’any 2003, l’Ajuntament de València ja va tractar d’acabar amb l’activitat de l’emblemàtic centre social i cultural que es troba en el barri del Carme.

Després d’una constant pesecució a Ca Revolta (multes, reduccions d’horaris, denegació de permís d’activitats artístiques i musicals…), el consistori ha emés una ordre de tancament que podría fer-se efectiva abans del termini de 10 dies per a fer al·legacions de forma “preventiva”. I la raó esgrimida no deixa de ser ridícula: una denúncia de la Policia Local per “disponer de música ambiental”.

Davant aquest greu atac a la llibertat d’associació, de pensament i d’expressió, la Confederació General del Treball manifesta el seu rebuig a una decisió clarament repressiva.

A més, manifestem la nostra solidaritat més activa amb Ca Revolta i ens sumem a les nombroses persones i organitzacions que s’oposen a l’intent de tancament.

Finalment, no podem deixar de fer una reflexió al voltant de l’actual situació de crisi que no és sols económica, sinó també política i social. Els defensors de l’actual sistema únicament poden mantindre’s en el poder mitjançant la mentida, la manipulació i el silenciament de les veus critiques, especialment d’aquelles que treballen per construir alternatives.

Per a més informació, Antonio Pérez Collado (Secretari General CGT-PV): 666 452 470

Gabinet de Premsa CGT-PV

València, 1 juliol 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada