dijous, 16 de juny del 2011

LI DIUEN DEMOCRÀCIA I NO HO ÉS!!

LI DIUEN DEMOCRÀCIA I NO HO ÉS!!


Hola,
perdona la reiteració de notícies sobre les acampades i el moviment 15m, però crec que és importantíssim que tothom conegui les notícies fora de l'àmbit dels mitjans de comunicació convencionals, ja que estan completament manipulats.

No han dit pas que els aldarulls que es varen produir ahir a la tarda van ser provocats per una colla de brètols que van ser encerclats pels propis manifestants i que minuts més tard els mossos d'esquadra es van emportar de manera una mica sospitosa (és a dir, sense pegar-li's cap cop, com havien fet a plaça catalunya el passat divendres 27).

Si us plau, mireu-vos el vídeo i feu-lo córrer. No pot ser que ens venguin mentides i que siguem capaços de tragar-nos-les!!!

I perdona la insistència en les notícies sobre aquest moviment. Crec sincerament que TOTS i TOTES ens hi hauríem d'involucrar d'una manera o d'una altra. SENSE EL SUPORT DE TOTHOM NO ES POT ACONSEGUIR RES!!! No només pensar que tenen raó i que "ojalà" ho aconsegueixin canviar. O pensar que són uns pobres eixarabrats i somiatruites que no saben de què va la vida. No és veritat. INFORMA'T. Veuràs com aquests "somiatruites" són gent "normal i corrent", són estudiant@s i llicenciad@s, treballador@s sense estudis, treballador@s amb estudis mitjos, treballador@s amb estudis superiors, aturad@s, etc.
La importància que tenim és que som molts més dels què ens pensem, els que volem les mateixes coses!

Amb tot, ara mateix tenim un problema: ens estan intentant desacreditar. Si us plau, no deixis que es burlin de la teva intel·ligència. PENSA! i ACTUA en conseqüència. El món que tenim és el que volem deixar als nostr@s fill@s??? Si no actuem els estem ensenyant que no hi ha esperança, que sempre hem de deixar fer per sobreviure, que nosaltres no creiem en la possibilitat d'un món diferent, d'un món humà.

Si us plau, ajunta't, movilitza't. Ni que sigui difonent aquests missatges, ni que sigui informant-te i començant a pensar pel teu compte, tornant a ser crítics!

Si no vols que tenvii més informació, me'n faig càrrec. Puc arribar a ser molt pesada quan crec que una cosa és important i interessant. Però també entenc que no tothom tenim el mateix parer. Cadascú és cadascú. Si us plau, si no vols rebre més mails sobre el moviment, diguem-ho, que no ho faré més. No em vull fer pesada ni vull acabar avorrint-te i que m'esborris del teu correu...

http://www.vilaweb.cat/noticia/3898632/20110615/arcadi-oliveres-condemna-violencia-manca-respecte-diputats.html

http://www.youtube.com/watch?v=YcmvzRvsf8g&feature=youtu.be

http://www.planetatortuga.com/modules/news/article.php?storyid=3875

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=1dG7sjJdWrYaZSo2T3BnGVVfq_-Br7gLreFi2r1iOUlHc6hI_xbPHq_jbWWbA&hl=ca&pli=1

http://imagenes.publico-estaticos.es/resources/archivos/2011/6/15/1308157227451COMUNICADO15J.pdf

http://vimeo.com/25090362

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada