dimecres, 2 de setembre del 2009

PRÒXIMA TROBADA D'INTERCANVI DE LLAVORS LOCALS I MOSTRA D'AGROECOLOGIA‏

Us informem que els pròxims dies 24 a 27 de setembre tindrà lloc a Almassora la TROBADA D'INTERCANVI DE LLAVORS LOCALS I MOSTRA D'AGROECOLOGIA, organitzada per la Colla Ecologista d'Almassora, amb la col·laboració de l'associació Almassora Jove Alternativa (AJA: http://associacioculturalaja.blogspot.com/ www.myspace.com/almassorajovealternativa) i la tenda virtual La Tomaca (http://www.latomaca.com).

Estem acabant de concretar els detalls, però us avancem un resum de les accions més importants:

CURS DE PRODUCCIÓ, SELECCIÓ I MILLORA DE VARIETATS LOCALS PER A L'AGRICULTURA ECOLÒGICA, coorganitzat per la Societat Espanyola d'Agricultura Ecològica (SEAE). Seran 2 vesprades i el matí del dissabte. Més informació i inscripcions (a partir del dijous) a la web de la SEAE (http://www.agroecologia.net).
INTERCANVI DE LLAVORS LOCALS. És un encontre per a aquelles persones que cultiven els seus aliments i volen intercanviar llavors i coneixements sobre les diferents varietats. Només cal acudir amb les teues llavors. Està coorganitzat amb l'associació Llavors d'ací (http://www.llavorsdaci.org/).
MOSTRA D'AGROECOLOGIA. Durant el cap de setmana, a la plaça major de la Vila, hi haurà una mostra de parades d'agricultors i entitats relacionades amb l'agroecologia. A més, hi haurà taules redones, xarrades, demostracions, tallers pràctics, etc. Només tinguem el programa definitiu ja us l'enviarem.


Bé, això és tot de moment. Esperem que us resulte interessant i us demanem de en feu la màxima difussió.

Salut, pau i ecologia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada