dilluns, 31 d’octubre del 2011

Casal Jove sense Joves!!!???




Ja ens ha arribat l'escrit per a tirar-nos del local, un local on vam nàixer, un local que ens hem estima’t i hem omplert de 
vida. Ara hem de marxar, sense més raó que un altre atac desmesurat als moviments  juvenils, a les consciències critiques, un altre atac fruit de la seua ràbia front a la nostra creixent il·lusió, un altre cop sobre la taula, per si algú dubta del seu poder. 

Una setmana és el nostre termini per a abandona part de les nostres vides, part del nostre creixement i aprenentatge, els nostres records , la nostra vida des de fa més de cinc anys. Ataquen a la nostra dignitat sense miraments, a tots i cada u de nosaltres, 
ataquen directament a la nostra sensibilitat, a la nostra capacitat de creació. Volen esborrar-nos, suprimir la nostra història, part de la nostra vida, fer-nos invisibles.
Així que ens expulsen, sense miraments, del lloc públic que ens pertany a tots, que ens  ha convertit en allò que som. 

Tot i així continuarem endavant com sempre hem fet, defensant allò que és just, creant i educant, amb un somriure..., com els companys que som. No podran arrencar la il·lusió, no ho permetre’m.
 
 

divendres, 7 d’octubre del 2011

Onda Beatz By Docedoscientos.

Docedoscientos són un grup de joves d'Onda interessats en el Hip-Hop i la cultura urbana, ens fan arribar la segona edició del festival Onda Beatz, on aglutinen música, esport, graffities i molt més.

I no serà per què ho han tingut fàcil, tots els problemes que vos pugueu imaginar són els què els han fet aparèixer, sempre burocràtics, per suposat. Fins el punt què tindran què repintar els graffities realitzats l'anterior edició del festival per a poder tornar a fer una mostra d'aquest ART!!!.

Tot el nostre suport per a què qualsevol expressió cultural no siga reprimida, i nosaltres sabem bé del què parlem, i a Nules i a molts altres llocs.

Llibertat d'expressió!!!