dilluns, 31 de maig del 2010

CONCENTRACIÓ CONTRA ISRAEL

Davant dels atacs del exercit israelià contra el convoy d'ajuda humanitària Flota per la Llibertat de Gaza, el grup Castelló per Palestina convoca a tots a una concentració de repulsa front a la subdelegació del govern a la Plaça MªAgustina a les 20h. Us esperem
--
CASTELLÓ PER PALESTINA

castelloperpalestina@gmail.com
http://www.castelloperpalestina.blogspot.com/

Parem el genocidi a Palestina





------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NO AL GENOCIDIO DEL PUEBLO PALESTINO.

dimecres, 19 de maig del 2010

Programa complet de les Terceres Festes Alternatives d'Almassora

Aquest és el programa complet de les Terceres Festes Alternatives d'Almassora.

Recordem que hi ha dos canvis:

Dissabte 22 ens trobem a partir de les 12 h. per a compartir vivències, experiències i alegries, a banda del super dinar cultural!

I finalment la ixida en bicicleta del divendres 29 passa a ser el divendres 28 a la mateixa hora i al mateix lloc.

Lamentem les molèsties, i esperem vore-vos a tots i totes!!

Una abraçada, salut i alegria!!

AJA

dimarts, 18 de maig del 2010

Almassora Hip Hop Invassion


El divendres 28 de maig a partir de les 17h., al carrer Santa Bàrbera (davant de l'Ateneu Jove), tindrem tallers, breakdance, aerografia, serigrafia, campionat i exhibició de Tektònik, micro obert, concerts...

I al Skatepark de davant de la Piscina Coberta es durà a terme un campionat de Skate. Inscripcions al mateix skatepark.

Vos esperem!!!

AJA

divendres, 14 de maig del 2010

Terceres Festes Alternatives d'Almassora

Vos presentem amb molta il·lusió i moltes ganes la programació de les Terceres Festes Alternatives d'Almassora!! Esperem que vos agraden i que vingueu a compartir algun moment amb nosaltres!! Com sempre, serà un plaer i sereu benvinguts i benvingudes!! Salut, lluita i alegria!! Felices festes alternatives maig 2010!

dimecres, 5 de maig del 2010

Conmemoració d'Al Nakba



Des de Castelló per Palestina s'ha organitzat un conjunt d'activitats per la commemoració del 62 aniversari de Al Nakba ("la catàstrofe" per al poble palestí).

Al llarg de la setmana vinent es podrà visitar una exposició fotogràfica, i es durà a terme un seminari informatiu al voltant de la situació actual, un videofòrum i una concentració.

Podeu consultar calendari i horari al cartell adjunt.

Salut!!

Campanya de Boicot a H&M

BOICOT   H &M                                                                                                            
Al març de 2010 la multinacional H&M va obrir la seva primera botiga a l'Estat d'Israel, no gaire després que es feren públiques les conclusions de l'Informe Goldstone sobre els crims de guerra comesos per Israel durant els atacs sobre Gaza. Aquest fet va fer que la Unió Europea es plantegés seriosament la congelació del tractat d'associació econòmica amb Israel.

El mateix director general de la multinacional H&M, Karl-Johan Persson, va inaugurar la botiga juntament amb Nir Barkat, una de les autoritats de Jerusalem que més suport està donant al procés de neteja ètnica del poble palestí.

Al llarg dels seus 62 anys de vida, l'Estat d'Israel, fent cas omís de les resolucions de l'ONU i altres organismes internacionals, no ha cessat de practicar una política de colonització, expulsió i neteja ètnica: violació dels drets fonamentals i polítics de la població civil palestina, talls de subministraments hídrics i elèctrics, demolició de cases, tortures, detencions, humiliació, restricció de moviments,… mitjançant infinitat d’estratègies com ara el mur de l’ Apartheid, els controls militars, els assentaments a Cisjordània i Jerusalem (colònies jueves), el bloqueig de Gaza, etc… Tot açò davant el silenci còmplice de la Comunitat Internacional.

H&M, obeint només a la lògica del benefici, ha preferit ignorar els crims i violacions de drets humans que comet l'Estat d'Israel, i obrir dues botigues a Tel Aviv i Jerusalem (pròximament n’obrirà sis més a Haifa, Petach, Tikvah, Rehoboth, Netanya i Kfar Saba). D'aquesta manera H&M és còmplice i obvia tota política totalitària en pro d'una obtenció de beneficis, normalitzant una situació que encobreix tot tipus de vulneració de drets humans.

Aquesta campanya pretén informar a la direcció i personal treballador de la multinacional H&M, i també al consumidor, de fins a quin punt resulta inacceptable el seu assentament comercial en un Estat que exerceix una política opressora i il·legal. Igualment, H&M incompleix la seva Responsabilitat Social Corporativa relativa al respecte dels drets humans en els països en els quals s’implanta així com la Convenció de Ginebra.

El consum responsable és un exercici de ciutadania activa. En comprar o deixar de comprar un producte no només establim una relació amb aquest sinó que mostrem la nostra acceptació o rebuig del que ocorre en la cadena de producció, distribució o venda d’aquests productes.

Et demanem que et sumes a aquesta campanya mundial de boicot a l’empresa H&M. Amb això pressionaràs a la direcció per tal de què rectifique la seva política empresarial respecte a Israel assenyalant-li amb claredat que les relacions comercials no poden estar per sobre de l’acompliment dels drets humans.


NO FACES NEGOCIS AMB ESTATS COLONITZADORS I RACISTES

NO ANTEPOSES ELS BENEFICIS DE LES MULTINACIONALS ALS DRETS HUMANS

RespectA LA LEGALITAT internacional i els drets humans del poble palestí

NO A UN COMERÇ SENSE JUSTICIA, FES CONSUM RESPONSABLE

Instem a H&M a retirar-se de tota activitat a Israel

DIGUES NO A LA POLITICA EMPRESARIAL DE H&M




PER QUÈ BOICOT A ISRAEL

  • L'Estat d'Israel incompleix sistemàticament les resolucions de les Nacions Unides i la legalitat internacional, manté ocupades Cisjordània, la Franja de Gaza, Jerusalem Est i els Alts del Golan des de 1967, ha provocat l'èxode de milions de palestins i ha transferit població civil a aquests territoris per colonitzar-los.
  • L'Estat d'Israel construeix a Palestina un mur que el 2005 ha de fer 730 km de llarg, sense respectar la Línia Verda que l'ONU va marcar el 1969 i condemnant prop del 16% dels palestins de Cisjordània a viure aïllats entre el mur i la Línia Verda. Israel fa cas omís del recent veredicte del Tribunal de l'Haia contrari al mur de l'apartheid.
  • L'Estat d'Israel continua aplicant la seva política colonitzadora i manté gairebé dos-cents assentaments il·legals en territoris ocupats. Això vol dir gairebé cinc-cents mil colons en terres palestines i sirianes i la violació de les convencions de Ginebra i de la resolució 242 de les Nacions Unides.
  • L'ocupació, l'espoliació de terres i recursos, els assassinats, la destrucció d'habitatges i de cultius, la violència i la humiliació, les greus violacions de la Convenció de Ginebra i els abusos contra els drets humans per part de l'exèrcit israelià ocupant i dels colons, són clares proves de la política de neteja ètnica que Israel està portant a terme davant al passivitat còmplice dels governs dels EUA i la Unió Europea. Per trencar el setge que li és imposat, el poble palestí necessita la solidaritat de la societat civil internacional.



BOICOT
  H &M  
                                                                                            
En Marzo de 2010 la multinacional H&M abrió su primera tienda en el Estado de Israel, no mucho después de que se hicieran públicas las conclusiones del Informe Goldstone sobre los crímenes de guerra cometidos por Israel durante los ataques sobre Gaza. Este hecho hizo que la Unión Europea se planteara seriamente la congelación del tratado de asociación económica con Israel.
El mismo director general de la multinacional H&M, Karl-Johan Persson, inauguró la tienda junto con Nir Barkat, una de las autoridades de Jerusalén que mas apoyo están dando al proceso de limpieza étnica del pueblo palestino.
A lo largo de sus 62 años de vida, el Estado de Israel, haciendo caso omiso de las resoluciones de la ONU y otros organismos internacionales, no ha cesado de practicar una política de colonización, expulsión y limpieza étnica: violación de los derechos fundamentales y políticos de la población civil palestina, cortes de suministros hídricos y eléctricos, demolición de casas, torturas, detenciones, humillación, restricción de movimientos,… mediante infinidad de estrategias tales como el muro del apartheid, los controles militares, los asentamientos en Cisjordania y Jerusalén (colonias judías), bloqueo de Gaza, etc… Todo ello ante el silencio cómplice de la Comunidad Internacional.

H&M, obedeciendo sólo a la lógica del beneficio, ha preferido ignorar los crímenes y violaciones de derechos humanos que comete el Estado de Israel, y abrir dos tiendas en Tel Aviv y Jerusalén (próximamente abrirá seis más en Haifa, Petach Tikvah, Rehovoth, Netanya y Kfar Saba.). De esta manera H&M es cómplice y obvia toda política totalitaria en pro de una obtención de beneficios, normalizando una situación que encubre todo tipo de vulneración de derechos humanos.
Esta campaña pretende informar a la dirección y personal trabajador de H&M, y también al consumidor, de hasta que punto resulta inaceptable su  asentamiento comercial en un Estado que ejerce una política opresora e ilegal. Igualmente, H&M incumple su Responsabilidad Social Corporativa en relación al  respeto de los derechos humanos en los países en los que se implanta así como la Convención de Ginebra.
El consumo responsable es un ejercicio de ciudadanía activa. Al comprar o dejar de comprar un producto no sólo establecemos una relación con éste sino que mostramos nuestra aceptación o rechazo de lo que ocurre en la cadena de producción, distribución o venta de estos productos.
Te pedimos que te sumes a esta campaña mundial de boicot a la empresa H&M. Con ello presionarás a la dirección a rectificar su política empresarial respecto a Israel señalándole con claridad que las relaciones comerciales no pueden estar por encima del cumplimiento de los derechos humanos.
No hagas negocios con Estados colonizadores y racistas
No antepongas los beneficios de las multinacionales a los Derechos Humanos
Respeta la legalidad internacional y los derechos humanos del pueblo palestino
NO a un comercio sin justicia, haz un consumo responsable
Instamos a H &M a retirarse de toda actividad en Israel
Di no a la política empresarial de H&M